maar één foto op facebook

Hè gezellig, een vriendschapsverzoek! Eens kijken.
Och, zo eentje met maar één foto.
De arme ziel. En op die ene foto is hij dan natuurlijk ook nog eens vet lastig te zien. Hoeveel vrienden?? Ja hoor, dacht ik het niet, minder vrienden dan computerspellen. Zit vast ook helemaal onder de steenpuisten en áls hij dan al een studie doet zal het ook wel ‘iets met computers’ zijn. Of ik hem wil accepteren of negeren. Nou, als ik zo vrij mag zijn, hij zal in het echte leven wel vaker genegeerd worden, niet? Hoef ik me dus niks schuldig over te voelen.
Gekke naam ook trouwens, ‘Tom van Myspace’.
Hoe komt hij eigenlijk aan mijn facebook?
“3 gemeenschappelijke vrienden”
Waar onder 1 grindcore/metal band uit Woensel-Noord en 2 ex vriendjes, die ik bij deze gelijk maar eens verwijder. Eerst even kijken of ze veranderd zijn. Niets veranderd, behalve dan dat een van de twee is getrouwd, met ene Anna Andrejevna Achmatova (Анна Андреевна Ахматова). Good for him.

Terug naar Tom.
Relatie: Geen.
Joh.
Ik zag dus laatst een documentaire he, over van die bruidjes die ze dan uit Rusland halen, voor vet goedkoop. Voor dit soort mensen ben ik altijd wel blij, dat dat nog kan. Want die meisjes zijn allemaal best knap, behalve sommigen dan natuurlijk. Sommigen hebben ook aids, volgens de documentaire. “Onder de jongste meisjes heerst een groot aidsprobleem” zei de presentatrice namelijk. Anderen hebben een snor en praten een beetje als die loodgieter die laatst met zijn broek op zijn enkels onder mijn aanrecht gehurkt zat. Aleksandr, als ik me niet vergis.
Ah, Aleksandr. Aleksandr had ook een moeilijke huid. Vooral daar waar bij de meeste mensen de bovenkant van een broek begint. Aleksandr had stukjes in zijn haar. Stukjes die er niet hoorden. Stukjes die de kleur hadden van cheddar kaas. Zo rook hij ook een beetje. Ik denk dat Aleksandr heel veel van cheddar kaas hield.
Maar goed, de meeste Russische bruidjes lijken niet op Aleksandr, snap je. Die zijn dus vet knap enzo. En mega jong ook. Gaan lang mee. Zijn vaak onverstaanbaar. Hebben met een beetje geluk geen aids. Dus dan kun je, als je op je 40ste nog steeds last hebt van acne en hele dagen met een rooie zweetkop achter je laptop vol porno zit, gewoon een bruidje bestellen.
Moet je wel pas doen als je 40 bent hoor, want voor hetzelfde geld trekt het allemaal nog bij. Zit je dan. Met je Russische post order bruidje. Terwijl je er ook gewoon een uit Woensel-Noord had kunnen plukken.  In Woensel-Noord schijnen ze ook de moeilijkste niet te zijn. In Woensel-Noord is er voor de meisjes ook weinig keus. In Woensel-Noord heeft de band “AnaalKabaal” nog steeds de meeste groupies.
Misschien moet ik hem dat als tip meegeven. Dan is dat hele afwijzen zo vergeten, weet ik zeker.
Ja, ik stuur hem gewoon een facebook message.

“Beste Tom,
Probeer het eerst eens in Woensel-Noord, daar zijn ze iets verstaanbaarder.
En Wikipedia heeft het nergens over een groot aidsprobleem.
Groetjes, Teddy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *